Pilt on üsna selge siis:P
Lein on isiklik asi-olen sellega täiesti nõus.Kui pole inimesi peale ühe,kahe tulemas,siis mis ikka hakata punnima arvan.Süütame igaüks oma koduaknal küünla Michael'i mälestuseks ja mõtleme neile hetkedele mida Tema koos Markkoga meile pakkus!Puhka rahus Beef ja olgu muld Sulle kerge!Mälestustes elad Sa edasi!
UHTIKALE: mälestusmärk Tallinnas,kuhu viiakse lilli on püstitatud prantslasest langevarjurile(nimi ei meenu ketkel ja nagunii ma seda kirjutada ei oska),kes hukkus Tallinnas 19.saj. lõpus(või oli see 20.saj. algus?),aga ühtlasi ka kõigile JULGETELE inimestele ja autoralli pole mitte argade tegelaste ala!
...ja see Sõpruse sild unusta parem ära!Esiteks on see kole ja nõme nõuka ajast pärit monstrum ja teiseks ei meeldinud seal toimunud katse ei Markkole ja vaevalt ka Beef'ile.Enam hindasid nad Laululaval kunagi toimunud publikukatseid ja KUI ÜLDSE,siis sinna midagi mälestuseks,aga minumeelest peaks piisama ka EAL-i algatatud mälestusmärgi püstitamisest Piritale ja see on igati hea idee ning minu rahaline panus sellele ka läheb!