V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Kui ravimi leiate andke teadaKrusa kirjutas:teretulemast klubissemaiko kirjutas:jah aga ma ei saa aru mul trenni tehes ennem sõitu tulevad super ajad aga kui võistluseks läheb siis umbes igalt kiiruskatse parimale ajale kaotan mingi 4-7 sekki ei tea ma ei suuda samamoodi sõita nagu treeningutelvaevlen sama haiguse all.
Märtin-Park- We Will Never Forget A Great Man!
V järgu kommentaator

[quote="Tom"][quote="Krusa"][quote="maiko"]jah aga ma ei saa aru mul trenni tehes ennem sõitu tulevad super ajad aga kui võistluseks läheb siis umbes igalt kiiruskatse parimale ajale kaotan mingi 4-7 sekki ei tea ma ei suuda samamoodi sõita nagu treeningutel
[/quote]
teretulemast klubisse
vaevlen sama haiguse all.[/quote]Kui ravimi leiate andke teada
[/quote]
võin panna sellele haigusele diagnoosi:see on rambipalavik
teretulemast klubisse
võin panna sellele haigusele diagnoosi:see on rambipalavik
RIP Michael Park
Rallifoorum 24/7

Ravim on lihtne. püüdke sõita oma sõitu, nagu teeksite trenni. Liigne viimase püüdmine ja rabistamine tuleb pigem kahjuks kui kasuks.Tom kirjutas:Kui ravimi leiate andke teadaKrusa kirjutas:teretulemast klubissemaiko kirjutas:jah aga ma ei saa aru mul trenni tehes ennem sõitu tulevad super ajad aga kui võistluseks läheb siis umbes igalt kiiruskatse parimale ajale kaotan mingi 4-7 sekki ei tea ma ei suuda samamoodi sõita nagu treeningutelvaevlen sama haiguse all.
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Hooaja Kaval Ants

Hooaja Kaval Ants

Rallifoorum 24/7

Sparco, on küll kole arvutada. Ühe korra sain ka seda rõõmu tunda. Teglt võiksid sõitjad saata ka katsete vahelise ABS aja, ei ole ju keeruline telekast maha kirjutada/pildistada ? Mina teen nii, et esmalt pildistan kõik scriinid(SSid+ABSid ja hoolduses parandamised). Kui saatmine, siis ainlt maha kirjutamise rõõm. Vähemalt see kes neid hiljem üles peab panema ei oleks see nii aeganõudev. Või on see liiga kreisi ?
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Hooaja Kaval Ants

Hooaja Kaval Ants