Ei oskagi öelda, mul seal neti ühendusega mingi jama aga loodame, et asjapulgad saavad neti toimima.Krusa kirjutas:Tänud õnnitluste eest. Arvake ära mis tunne võib olla kui võidad esimesed katsed![]()
Burns, milla Sa meiega netti möllama tuled ?
Tundub, et täna tuleb sinna taas suur kaader kokku
Diagnoos: rallisõltlane

Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

Selge, me juba ootame pikkisilmiBurns kirjutas:Ei oskagi öelda, mul seal neti ühendusega mingi jama aga loodame, et asjapulgad saavad neti toimima.Krusa kirjutas:Tänud õnnitluste eest. Arvake ära mis tunne võib olla kui võidad esimesed katsed![]()
Burns, milla Sa meiega netti möllama tuled ?
Tundub, et täna tuleb sinna taas suur kaader kokku
Hooaja Kaval Ants

Rallifoorum 24/7

Ei teagi mitu kilumeetrit on.Peab õhtul tsekkimaKrusa kirjutas:Heix, tänudMa siin vaatan, et juba kolm kolmest! Seda küll ei osand oodata. Vahe ei ole veel selline, et hõiskama peaks. Kõik teavad, et väiksem viga ja kuni 9sekki kaotust.
Teist laadi küsimus kõigile. Palju teil WRC4-ga km-id ees juba on ?
Mul tiksus eile 19500 täis.
V järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Mina kui Renoo üks sõitjatest olen vägagi nõusKrusa kirjutas:RFi JWRC4 hooaja viimasel etapil Kataloonias soovib meiega liituda esimene õrnema soo esindaja. Nimeks tal "Girlpower" ja tiimi sooviks RENOO. Kui läbirääkimised õnnestuvad, siis jätkab ka uuel hooajal.
Mis kostab tiim ise ja korraldajad ?
Uued liikmed ja eriti veel õrnema soo esindajad on teretulnud.
Viimati muutis Heix, 07 Dets 2005, 16:33, muudetud 1 kord kokku.

II järgu kommentaator

Hooaja Kaval Ants

Rallifoorum 24/7

Eks siis homme ole näha kes all kes pealerry kirjutas:Arvan, et statistika jätkub aga tegelt mul läks see katse täitsa nihu.Heix kirjutas:Miks sa seda arvad, et homme mina neljas?erry kirjutas:Me siin Heixiga koguaeg kempleme, kord on tema neljas siis jälle mina. Aga homme siis jälle Heixi kord neljandaks tõusta.
Rallifoorum 24/7

Moderaator