toomasa kirjutas:Kolin, Skoda/ RB on ka üks koht Aigneri kõrval vaba.
Seda küll jah. Aga kui tõsiselt Škoda RB on seda passiivdiffri testimist võtnud. Kui ültse seda testivad.

Kust kohast sa sellist asja kuulsid? Ametlikult ei ole ju midagi kinnitatud. Ootame ikka neljapäeva ära ja siis vaatame mis edasi saab.KidrA kirjutas:räägitakse et Mitsul olla lepingud kõigi 3 sõitjaga kes tänavu Mitsu eest sõitsid ja uusi mehi juurde ei vajata...ei tea, peab vist ennast J-WRC lainele kerima järgmiseks aastaks

Kohe mitte ei taha (mõistus keeldub seda uskumast) seda uskuda. Loodame neljapäeval ikka kõige paremaid uudiseid Markko kohta. Mul küll juba mitmendat päeva pöidlad pihus.KidrA kirjutas:räägitakse et Mitsul olla lepingud kõigi 3 sõitjaga kes tänavu Mitsu eest sõitsid ja uusi mehi juurde ei vajata...ei tea, peab vist ennast J-WRC lainele kerima järgmiseks aastaks

Keda sa veel tiitlipretendendiks pead. Subarus on üks kõva mees. Mitsu pole veel avalikustanud oma meeskonda. erameeskonnad on suure küsimärgi all. Fordil on siiski Hirvonen kõvem mees kui Subarul Atkinson.toomasa kirjutas:............... siis kardetatavasti loobus ta vabatahtlikult sellega seoses võimalikust '06 tootjate tiitlivõidust.................

Good pointOlts kirjutas:Keda sa veel tiitlipretendendiks pead. Subarus on üks kõva mees. Mitsu pole veel avalikustanud oma meeskonda. erameeskonnad on suure küsimärgi all. Fordil on siiski Hirvonen kõvem mees kui Subarul Atkinson.toomasa kirjutas:............... siis kardetatavasti loobus ta vabatahtlikult sellega seoses võimalikust '06 tootjate tiitlivõidust.................
Teeks nii, et kui olete kõik Markko fännid, siis ärge vähemalt teisi laimake. Läks nii nagu läks ja raha loeb nii mõndagi. Imelik on üldse lugeda, et kui Markkot seostati Fordiga, oli Mitsu ja Skoda nii öelda ****variant. Kui Ford tegi ninanipsu, siis olid ka need kaks teami superhead. Jääme ikka iseendaks ja ärgem lehvigem nagu tuulelipp tuule järgi. Ma tean ka inimesi, kes olid kõvad fännajad, kui Markkol hästi läks ja kes käisid Soomes ja Rootsis vaatamas. Kui aga Markkol Peugeotiga nii hästi ei läinud, oli ka fännamine läbi. Mina olen üritanud tema tegemisi iga "valitsusega" jälgida ja toetada(mõtetes) olenemata sellest, kuidas tal läheb.