Diagnoos: rallisõltlane

Krrdi jama lugu. Kanal 2 rallikokkuvõtted olid mul juba saatekavas varakult punasega alla tõmmatud. Lihtsalt super oli neid vaadata ja Olafi kommentaarid sinna juurde ka suurepärased. Mõnikord isegi nii head, et tükk aega sai naerdud ja mõeldud, et kust kohast mees selle jutu võtab (seda kõike kõige paremas mõttes).
Eks tuöleb siis kuskilt mujalt neid jälgima hakata aga tõsiselt kahju on küll.

Eks tuöleb siis kuskilt mujalt neid jälgima hakata aga tõsiselt kahju on küll.
Diagnoos- Rallisõltlane
I järgu kommentaator

Ma nii küll ei oska öelda. Ma olen laupäeviti vaadanud. WRC etapid olid vähemalt eelmine aasta päris pika hilinemisega.Burns kirjutas:Mis päeval see neil on ja mis kellaajal???Beef kirjutas:Ma usun küll, et näitab. See on neil ju siiamaani olnud saate Rallyworld osa.Mask kirjutas:Huvitav kas Motors Tv WRC kokkuvõtteid uuel hooajal näitab?
Rallifoorum 24/7

RM-i andmeil on WRC ikka ka selgi aastal ES-i kavas.
Saksakeelne link
Saksakeelne link
I järgu kommentaator

Super uudis. Nagu ma jutust aru sain, siis lülitati WRC ikkagi Eurospordi kavasse tagasi. Ise pakuks, et põhjus on ikka rahas - ehk siis vaieldi ülekannete maksumuse üle.mrali kirjutas:RM-i andmeil on WRC ikka ka selgi aastal ES-i kavas.
Saksakeelne link

Hooaja Rallivõlur

IV järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
IV järgu kommentaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Sama teema mul, telekas stereo aga Eurosport mono ja vene keelne, kahjuks.Krusa kirjutas:Stereo heli sõltub ka kaabel tv pakkujast. Mul on TelSet näiteks pakub osaliselt mono ja stereo heli. Mul on Philipsi teler ja sellel on valik Dual I ja Dual II mis stereo heli puhul laseb keelt valida.
Aga kui ta rallikokkuvõtteid näitab siis RAUDSELT vaatan.
Diagnoos- Rallisõltlane
Teisipäeva hilisõhtul on Kanal2-es kell 00:05 Autoralli MM-võistlused 2006: hooaja esimese poole kokkuvõte.
http://kava.delfi.ee/index_tv.php?view= ... =08&y=2006
http://kava.delfi.ee/index_tv.php?view= ... =08&y=2006
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi