"till kartulis" expert
krt. Splitte enam ei näe SS16-elt, kuna järgmine katse juba käib
Moderaator

Diagnoos: rallisõltlane

"till kartulis" expert
Oma noorele pojale terve meeskonnaBeef kirjutas:Ma ei ole süvenenud sellesse noore Wilsoni meeskonna asja.Siim kirjutas:Malcolm Wilsoni tegevust heaks küll ei kiida
Mida see Wilson täpsemalt tegi siis?
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Kurjad keeled vihjavad,et see võib olla Mikko toodud raha,mida seal kulutatakseBeef kirjutas:Ja miks ta seda teha ei või? Vabandan kui loll küsimus.Siim kirjutas:Oma noorele pojale terve meeskonnaBeef kirjutas: Ma ei ole süvenenud sellesse noore Wilsoni meeskonna asja.
"till kartulis" expert
Ega ma mingi ralliekspert pole. Eks ta ikka võis seda teha. Kuid nii noorele sõitjale teha terve rallimeeskond WRC tasemel, siis kas veidi vara pole?Beef kirjutas:Ja miks ta seda teha ei või? Vabandan kui loll küsimus.Siim kirjutas:Oma noorele pojale terve meeskonnaBeef kirjutas: Ma ei ole süvenenud sellesse noore Wilsoni meeskonna asja.
I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Soome õhtulehtede andmetel Mikko toodud raha on umbes nii suur kui Bossele palka makstakse.

---

Moderaator

"till kartulis" expert
Henningult jah väga kõva aeg.
Eelmisel katsel kaotas ta Ponsile 35 sekundit, nüüd aga võitis teda 17 sekundiga!
Eelmisel katsel kaotas ta Ponsile 35 sekundit, nüüd aga võitis teda 17 sekundiga!
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

"till kartulis" expert
Loeb ei pruugi Gardemeistrit kätte saada. Hetkel kaotab isegi Sarrazini ja Solbergile