Ajad jäävad seisma siis, kui järgmine kiiruskatse hakkab.Tom kirjutas:Ajad seisavad nagu. Tundub et P.G on midagi korda saatnud.
Kuid Andersson tõesti puudu. Nii spliti kui BF lehel
Ajad jäävad seisma siis, kui järgmine kiiruskatse hakkab.Tom kirjutas:Ajad seisavad nagu. Tundub et P.G on midagi korda saatnud.

Oluline pole see kui Urmo lõpetaks PGA kui võitja järel 3. vaid kui ta lõpetaks kolmandana kahe teise svenssoni järel. Ja ära kutsu mind linnukeseks.Stalk kirjutas:Kuule linnuke, kust need punktid siis tulevad kui mitte poodiumilt?
Viimati muutis kajakas1, 04 Veebr 2006, 14:15, muudetud 1 kord kokku.

Jeesus! Sa vast nõustud, et Sandell ei ole Urmole lõppkokkuvõttes konkurent. Oluline on võrdlus PGA ja Wilksiga. Kui Urmo lõpetab neljandana ja Wilks ja PGA katkestavad on see 4. koht hea. Kui ta lõpetab kolmandana nende kahe järel on poodiumi koht resultaadina jura. Nüüd hkkab koitma midagi?Stalk kirjutas:o,3 jälle juures! Kajakaloogikast mina kahjuks aru ei saa . Et võita peab sul olema kõige rohkem punkte, sentimeetreid, sekundeid või mida iganes. Ja jumalast ükskõik kas su selja taga svenssonid, hiinlased või päkapikud. Jäta kajakas 1 pudel vahele!

Ma kuulsin hommikul poole kõrvaga mingist juttu, et see Sandell polegi pidev juuniorites sõitja. Mingi wild card või midagi sellist. Parandage, kui ma millestki valesti aru olen saanud.kajakas1 kirjutas:Jeesus! Sa vast nõustud, et Sandell ei ole Urmole lõppkokkuvõttes konkurent. Oluline on võrdlus PGA ja Wilksiga. Kui Urmo lõpetab neljandana ja Wilks ja PGA katkestavad on see 4. koht hea. Kui ta lõpetab kolmandana nende kahe järel on poodiumi koht resultaadina jura. Nüüd hkkab koitma midagi?Stalk kirjutas:o,3 jälle juures! Kajakaloogikast mina kahjuks aru ei saa . Et võita peab sul olema kõige rohkem punkte, sentimeetreid, sekundeid või mida iganes. Ja jumalast ükskõik kas su selja taga svenssonid, hiinlased või päkapikud. Jäta kajakas 1 pudel vahele!
Pealegi jälgi urmo enda sõnavõtte meedias. Ehk poodiumi kohti on juba piisavalt, võitma on vaja hakata.