See on küll tore uudistoomasa kirjutas:Kas keegi oskab kommenteerida?
<Markko stardib 16-18 märtsini toimuval Portugali rallil. Veel stardib Martin Rauam. Mõlemad sõidavad:: Eesti Autospordi Liidu ühise Subaru-E.O.S. Rally Teami N-rühma Subaru Imprezadel.Märtinile loeb kaarti varem Alister McRaele lugenud David Senior.Ralli on kruusa ralli.
BS või mitte?
Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

sadist! ära piina meid!Inka kirjutas:Lugege Autolehtetoomasa kirjutas:Kas keegi oskab kommenteerida?
[edit:]
viewtopic.php?t=2559
V järgu kommentaator

Tänud Markko/"Beef"
Rallifoorum 24/7

V järgu kommentaator

"till kartulis" expert
seda küsimust olen ma veel näinud Delfi kommentaarides. Sealt su "info" pärinebki? 
Hooaja Rallivõlur

See nüüd küll puhas spekulatsioon, kui mitte väljamõeldis.
Moderaator

Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

See on nüüd küll pisut üllatav: http://www.postimees.ee/090306/online_u ... 194373.php
Mälestades Michael Parki
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Cheers! Vana hoiab käppa soojas ja silma teravana 
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]

III järgu kommentaator

Kes ei ootaks rallis põnevust. Markko sõitmine kahtlemata tekitab seda, sest tema ju üks suurest nelikust.Olts kirjutas:Tundub, nagu oodatakse Markkot ralliradadele tagasi. On ta ju ikka nii suur staar, et isegi WRC.com ja Rally-live.com kajastavad ta teste ja ettevõtmisi. Ise loodaks väga näha teda Soomes ralliauto roolis.
Hooaja Rallivõlur

Olts kirjutas:Tundub, nagu oodatakse Markkot ralliradadele tagasi. On ta ju ikka nii suur staar, et isegi WRC.com ja Rally-live.com kajastavad ta teste ja ettevõtmisi.
Ma arvan, et Markko sellest ei pääse
Ainult see krdi praegune WRC maailma finantspoliitika on probleem.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?

Loodame, et kehtib vanasõna: sööda hunti palju tahad, see vaatab ikka metsa poolekajakas1 kirjutas:Olts kirjutas:Tundub, nagu oodatakse Markkot ralliradadele tagasi. On ta ju ikka nii suur staar, et isegi WRC.com ja Rally-live.com kajastavad ta teste ja ettevõtmisi.![]()
Ma arvan, et Markko sellest ei pääse![]()
Ainult see krdi praegune WRC maailma finantspoliitika on probleem.