Sparco, kuda kaabu ka peas istub?
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Moderaator

Sparco kinkis ikka mulle selle kaabuKrusa kirjutas:Lugedes tegi kohe südame häredaksMa teen selle raamatu asja ikka ära
Sparco, kuda kaabu ka peas istub?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Ega ma just ähvarda aga Strike´i ülemvõim tuleb peatadaerry kirjutas:nii, meeskonna kaaslane ähvardab ja hoidke fordid alt.Burns kirjutas:kuidas rahval siis NZ testid lähevad. Olen nüüd ise kaks päeva kõvasti trenni teinud ja tunne on päris hea. Loodan, et suudan Strikele ja teistele rohkem konkurentsi pakkuda.
pole just palju treeninud aga katsun sulle toeks olla!
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

Viimasel ajal ei suju üldse nagu ka testralli näitas. Olen vist üle treeninudBurns kirjutas:Ega ma just ähvarda aga Strike´i ülemvõim tuleb peatadaerry kirjutas:nii, meeskonna kaaslane ähvardab ja hoidke fordid alt.Burns kirjutas:kuidas rahval siis NZ testid lähevad. Olen nüüd ise kaks päeva kõvasti trenni teinud ja tunne on päris hea. Loodan, et suudan Strikele ja teistele rohkem konkurentsi pakkuda.
pole just palju treeninud aga katsun sulle toeks olla!![]()
Muidugi rahva testralli ajad on ka päris head nii, et jah... Aga loodan, et täna rallit sõites tuleb kõik välja nii nagu peab. Praegu on küll kõik ajad juba päris ühte auku hakanud tulema.

No nüüd siis Krusa üritab võistlejate valvsust uinutadaKrusa kirjutas:Viimasel ajal ei suju üldse nagu ka testralli näitas. Olen vist üle treeninudBurns kirjutas:Ega ma just ähvarda aga Strike´i ülemvõim tuleb peatadaerry kirjutas: nii, meeskonna kaaslane ähvardab ja hoidke fordid alt.
pole just palju treeninud aga katsun sulle toeks olla!![]()
Muidugi rahva testralli ajad on ka päris head nii, et jah... Aga loodan, et täna rallit sõites tuleb kõik välja nii nagu peab. Praegu on küll kõik ajad juba päris ühte auku hakanud tulema.
Loodame, et ei tee võistlusel Fordidele häbi
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

Eks need testrali ajad räägivad enda eest...Burns kirjutas:No nüüd siis Krusa üritab võistlejate valvsust uinutadaKrusa kirjutas:Viimasel ajal ei suju üldse nagu ka testralli näitas. Olen vist üle treeninudBurns kirjutas: Ega ma just ähvarda aga Strike´i ülemvõim tuleb peatada![]()
Loodame, et ei tee võistlusel Fordidele häbi
![]()
Moderaator