Diagnoos: rallisõltlane

Pean kahjuks tõdema, et Küprosel starti ei jõua, kuna haigus niitis jalapealt ja lihtsalt ei jõua enne trenni teha. Tänu sellel ei saanud ka kolmapäeval neti asja organiseerida, et teiega seal ühineda. Oli juba Krusaga kõik kokkulepitud aga võta näpust
. Loodan Türgis stardis olla, kuna see minu lemmik ralli.
Diagnoos- Rallisõltlane
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Nonii sai enda ajad ka saadetud ja ei midagi rõõmustavat. Vähemalt see on hea, et sai lõpetatud 
6550 km hetkel ees
6550 km hetkel ees
Viimati muutis Heix, 26 Mär 2006, 20:24, muudetud 1 kord kokku.
II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Moderaator

Kurvaks teeb natuke tänane Küprose SS1 pilt 
Kas tõesti siis ongi meid nii vähe järgi jäänud kes sõidavad? Tean, et Burns ja Girl on haiged, aga teised on kus ? Kambu, Kait, Joker, Adi, Tom, Reiman, Johunn, Matthiew, Aix, Vidrik, Ants Kints? Samtui pole veel stardis näinud Rallipoissi, miks siis sai hooajaks registreeritud kui osaleda ei ole aega või tahtmist?
Kas tõesti siis ongi meid nii vähe järgi jäänud kes sõidavad? Tean, et Burns ja Girl on haiged, aga teised on kus ? Kambu, Kait, Joker, Adi, Tom, Reiman, Johunn, Matthiew, Aix, Vidrik, Ants Kints? Samtui pole veel stardis näinud Rallipoissi, miks siis sai hooajaks registreeritud kui osaleda ei ole aega või tahtmist?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P

Rääkisin ennist Vidrikuga ja ütles, et on soomes pärapõrgus tööl ja ei ole olnud võimalik sõita.Strike kirjutas:Kurvaks teeb natuke tänane Küprose SS1 pilt
II järgu kommentaator

Moderaator

Tahest tahtmata tekib pähe selline mõte, et see kui ma olen hooaja alguses näidanud seni kõige paremat minekut on osad konkurendid nö eemale peletanud, et ega siin midagi enam püüda pole. Loodan siiralt, et see nii pole. Kas siis peaksin hakkama sihilikult pidurdama ja vähem riskima? Loodan, et selle põhjus küll see vähene osavõtjate arv pole.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P

Jah aga pole hulluQJU2 kirjutas:Päris masendav vaatepilt. 8 autot stardis. Meeskondade arv on suurem kui startijaid. Minu meelest tuleb mis tuleb, ega selle eest kellegile näpuuga ei näidata kui kehv aeg tuleb. Oleks võinud teised ikka oma ajad ka ära saata.
Vähemalt saad punktitabelis käe valgeks

Ei mind see küll ei takista kui sa ees kihutad. See teadmine kuidas sina sõidad ja millised ajad tulevad see ainult utsitab mind takka harjutama ja sind kinni püüdma.Strike kirjutas:Tahest tahtmata tekib pähe selline mõte, et see kui ma olen hooaja alguses näidanud seni kõige paremat minekut on osad konkurendid nö eemale peletanud, et ega siin midagi enam püüda pole. Loodan siiralt, et see nii pole. Kas siis peaksin hakkama sihilikult pidurdama ja vähem riskima? Loodan, et selle põhjus küll see vähene osavõtjate arv pole.