Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

[quote="Krusa"]CY võitja selgub 1.apr. nagu Strike ütles ja ma ei kannaks kedagi enne poodiumile kui SS6 läbi pole. CY on väga ränk ralli ja seal on võimalik lambist eksida nagu ma nt. SS2 suutsin kaks katust panna.
Variaralliga oli mul küll segane värk
Türgi täitsa tume maa veel 
Edaspidi saate igaljuhul variarallil üllatusi. Kunagi sai tglt ka kokku lepitud, et varia saab olema üllatus ja selle infot hakkan edaspidi väljastama samal päeval. Ühesõnaga proovige erinevaid masinaklasse jne.[/quote]
aga mis sa motled erinevaid masinaklasse kas nag me peame varia ralli teiste autodega soitma
Variaralliga oli mul küll segane värk
Edaspidi saate igaljuhul variarallil üllatusi. Kunagi sai tglt ka kokku lepitud, et varia saab olema üllatus ja selle infot hakkan edaspidi väljastama samal päeval. Ühesõnaga proovige erinevaid masinaklasse jne.[/quote]
aga mis sa motled erinevaid masinaklasse kas nag me peame varia ralli teiste autodega soitma
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

aga mis ve võtame kõik suvalised autod siis ve?Krusa kirjutas:Variaralli on ellu kutsutud selleks, et saaks katsetada, proovida ja ühisstarte teha nii, et see ei lähe kuskile arvestusse. "Just For Fun". Seega lähme juurte juurde tagasi ja teeme asja huvitavamaks. Kiilakass, vastus sinu küsimusele on jah.
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

No kui kõik võtavad fordi siis on ju hea fordi rallit teha. Saakski näha kui palju keegi ühest masinast välja pigistab sest võrdsed on ju kõik sõitjadMatthiew kirjutas:conceptis on nii ebavõrdsed autodHeix kirjutas:Concept võib olla seal ei ole hullu miskit. Hull on minuarust Historic ja seda ei soovi kindlasti.Krusa kirjutas:Masinaklassid mis kasutusele ei tule 100% on Historic ja Contcept! Kui üldsus seda karjuvalt nõudma ei hakka?
I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Moderaator

Rally of Turkey & variaralli info kolmapäeval.