Võimalik küll, et erinevaid seadeid testides saad raja nii selgeks, et ajad paraneksid ka ilma muutusteta, või olen ma siis nii nõrk et ei suuda ka seadeid muutes kõvemate tempos püsida.Matthiew kirjutas:ma ei muuda midagi ja kui ma võiksin muutes midagi 5-10 sekki maha saada siis ma oleks kyll ikka ultimate champion:D
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

Moderaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Moderaator

Teil on pinge või, millest huvitav küll ?:):)
Ma küll nii rahulik, mitte sellepärast, et ma liider hetkel vaid, et ma ju tean kuidas Androl või siis Heixil ja teistel läheb
Varsti ma peksa saan ma arvan
Ma küll nii rahulik, mitte sellepärast, et ma liider hetkel vaid, et ma ju tean kuidas Androl või siis Heixil ja teistel läheb
Varsti ma peksa saan ma arvan
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P

Sinul on jah see au kõike teada aga meie oleme ju teadmatuses ja see teeb olukorra pingeliseksStrike kirjutas:Teil on pinge või, millest huvitav küll ?:):)
IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Moderaator

Ja mina viin su seal kõrgemal mägedes musta mäe peale ja vaata siis ise kuidas su v a p vastu peab kui käna panedKrusa kirjutas:Strike, kiusa pealegi. Järgmine aasta viin su karistuseks veel kõrgemale mägegesse ja siis vaatame edasi
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7