Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Rõõm kuuldaKrusa kirjutas:Kreekas peaks meiega startima üks uus piloot "Hert"´. Eile oli vähemalt selline jutt tema manageriga. Üritatakse Citroeni tiimi ennast sebida. Jääme ootama pressikat.
Moderaator

Kahjuks sa Heix rõõmustada siiski ei saa, sest Hert liitub Kronosega.Heix kirjutas:Rõõm kuuldaKrusa kirjutas:Kreekas peaks meiega startima üks uus piloot "Hert"´. Eile oli vähemalt selline jutt tema manageriga. Üritatakse Citroeni tiimi ennast sebida. Jääme ootama pressikat.Minul kui Citroeni tiimi sõitjal on väga hea meel et tuleb uus liige kuna Jokercom on kuskile vist lõplikult kadunud.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Moderaator

RFC hooaja 2006 võistlustele on registreerunud uus sõitja.
Kronos Racing värve hakkab alates Kreeka rallist esindama sõitja nimega Hert ja tema võistlusnumbriks saab 28, ning masinaks Kronose värvides Citroen Xsara WRC.
Edu uuele võistlejale meie hulgas ja võtame siis kõik uue võistleja soojalt vastu.
RFC korraldaja,
Strike
Kronos Racing värve hakkab alates Kreeka rallist esindama sõitja nimega Hert ja tema võistlusnumbriks saab 28, ning masinaks Kronose värvides Citroen Xsara WRC.
Edu uuele võistlejale meie hulgas ja võtame siis kõik uue võistleja soojalt vastu.
RFC korraldaja,
Strike
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P

KahjuStrike kirjutas:Kahjuks sa Heix rõõmustada siiski ei saa, sest Hert liitub Kronosega.Heix kirjutas:Rõõm kuuldaKrusa kirjutas:Kreekas peaks meiega startima üks uus piloot "Hert"´. Eile oli vähemalt selline jutt tema manageriga. Üritatakse Citroeni tiimi ennast sebida. Jääme ootama pressikat.Minul kui Citroeni tiimi sõitjal on väga hea meel et tuleb uus liige kuna Jokercom on kuskile vist lõplikult kadunud.
Rallifoorum 24/7

algaja kommentaator

Kui ma eile Krusa käest teada sain, et on olemas selline kamp kes ka tundide kaupa teleka ees aega veedab, ei olnud küsimustki, et teiega ei liitu. Ma arvan, et olen enda sõbrad surmani ära tüüdanud teema: kas täna sõidame.
Natuke endast: olen noor eestlane, PS mänginud niikaua, et mu naabrid juba räägivad, et näed see ongi see kutt kes teleka ees kallutab. Sellest hooajast hakkan ühele kutile E2 klassis kaarti lugema. Nii, et pisik on sees.
Tervitused teile kõigile ja Kreekas näeme....
Natuke endast: olen noor eestlane, PS mänginud niikaua, et mu naabrid juba räägivad, et näed see ongi see kutt kes teleka ees kallutab. Sellest hooajast hakkan ühele kutile E2 klassis kaarti lugema. Nii, et pisik on sees.
Tervitused teile kõigile ja Kreekas näeme....
Hert

I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

21.NoKanMov astub aja nappuse tõttu kõrvale käivast hooajast.