Diagnoos: rallisõltlane

Küsimus siis, et kui ss1 maksimum sõidetud siis mis su parim aeg on? Mina sõitsin ss1-te ja sain samuti väga hea aja.kiilakass kirjutas:vot siuke värk ,et miks see pesoo soomes ei liigu vot ei saa aru pingutan mis pingutan aga ss2 ja ss3 täiesti 0 ja ss1 on mul maksimum sõidetud rohkem ei suuda.AIDAKE andke nõu.
I järgu kommentaator

heix mis aja sa said?Heix kirjutas:Küsimus siis, et kui ss1 maksimum sõidetud siis mis su parim aeg on? Mina sõitsin ss1-te ja sain samuti väga hea aja.kiilakass kirjutas:vot siuke värk ,et miks see pesoo soomes ei liigu vot ei saa aru pingutan mis pingutan aga ss2 ja ss3 täiesti 0 ja ss1 on mul maksimum sõidetud rohkem ei suuda.AIDAKE andke nõu.Arvan, et asi on keskendumises ja sõidustiilis

1.55 ja varu veel oliMatthiew kirjutas:heix mis aja sa said?Heix kirjutas:Küsimus siis, et kui ss1 maksimum sõidetud siis mis su parim aeg on? Mina sõitsin ss1-te ja sain samuti väga hea aja.kiilakass kirjutas:vot siuke värk ,et miks see pesoo soomes ei liigu vot ei saa aru pingutan mis pingutan aga ss2 ja ss3 täiesti 0 ja ss1 on mul maksimum sõidetud rohkem ei suuda.AIDAKE andke nõu.Arvan, et asi on keskendumises ja sõidustiilis

No võtsin puldi korra kätte ja tulemus oli okkiilakass kirjutas:ma sain 1.57 rohkem ei suuda
Kes nägi see nägi
Viimati muutis Heix, 12 Mai 2006, 14:09, muudetud 1 kord kokku.
II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

ma sain 1.58 ja varu ei olnd kohe yldse. ei tea kas teen kuskil mingi väikse vea mis maksab suuresti kätte või siis lihtsalt skoda tavaliste settingutega kiiremini ei sõida.Heix kirjutas:1.55 ja varu veel oliMatthiew kirjutas:heix mis aja sa said?Heix kirjutas: Küsimus siis, et kui ss1 maksimum sõidetud siis mis su parim aeg on? Mina sõitsin ss1-te ja sain samuti väga hea aja.Arvan, et asi on keskendumises ja sõidustiilis
I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Moderaator

Nagu tavaliselt. Kui joppab siis ei jää midagi teele kui ei siis on see kurb tõsisasi. Sama nagu langevate kividega.Matthiew kirjutas:aga mis meie RF FIA võtab ette võistlusel pika sirge peal olevate heinapallidega mis on SS2-l? või jääb asi lihtsalt õnne hooleks, kellel on ja kellel ei ole !?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

I järgu kommentaator

adi007 kirjutas:käi netis tihedamalt ja mine koos mingi hullu vennaga ja siin näed ära kõik, kui kannul püsidMatthiew kirjutas:kus seal lõigatakse?adi007 kirjutas:minul on soome ss1 1.56 aga ss2 täitsa pekkis kus seal lõigatakse, aga seal 2.43 alla pole veel saanud
ei viici. sõidan rohkem rally crossi kui yldse netis olen, mida juhtub väga harva