III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Tänud QJUQJU2 kirjutas:Minu õnnitluse Krusale, Kaitile ja Heixile. Krusa läks lõpuks küll eest ära, kui võistlus oli pinev. Ja samuti õnnitleks kaasvõistlejaid kes kõik õnnelikult finisisse jõudsid. Soome ootab ees ja looame seal näha enneolematul hulgal võistlejaid ja kadunud poegi.

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

To kiilakass
kõvad trennid käivad. see üks lemmik rallidest, aga pezoga poodiumile saada suht keeruline
kiilakass kirjutas:To Kambu:Kas sul on plaanis Soome ralli kaasa sõita? Ja kui on plaanis kaasa sõita siis hoia Peugeoti lipp üleval ,sest ma ise pole eriti trenni teinud ja ega vist jõuagi aga 10 koha eest proovin võidelda.

Küsimus suurele ringile- kuidas on võimalik Soomes SS1 viimases splitis täis gaasiga hüppeid võtta kui "juhtimis abisi" ei kasuta. Ei oska mina nendega sõita, ilma nendeta saan kiiremini. Aga no hüppeid on võimatu võtta, maandudes kaotab auto igasuguse juhitavuse. Kui aga hoog maha võtta siis jälle aja kadu suur.
Diagnoos- Rallisõltlane

III järgu kommentaator

Kõigepealt lähed esimesse hüppesse paremalt poolt ja siis edasi keskelt või hoiad natuke vasakule ja viimane hüpe keskelt ja ikka kõik täis gaasiga ja tuleb küllBurns kirjutas:Kõik hüpped täisgaasiga ja ilma abideta tuleb 10-st 9 välja???kiilakass kirjutas:lase vabalt vahest läeb sassi vahest tuleb välja mine teen niimoodi ja pea 10-st 9 tulb ilusti välja

Eks ma pea proovima aga trenni aega jääb küll väheseks, kuna töö tahab ära tappa.andro kirjutas:Kõigepealt lähed esimesse hüppesse paremalt poolt ja siis edasi keskelt või hoiad natuke vasakule ja viimane hüpe keskelt ja ikka kõik täis gaasiga ja tuleb küllBurns kirjutas:Kõik hüpped täisgaasiga ja ilma abideta tuleb 10-st 9 välja???kiilakass kirjutas:lase vabalt vahest läeb sassi vahest tuleb välja mine teen niimoodi ja pea 10-st 9 tulb ilusti välja
Diagnoos- Rallisõltlane
III järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator