"till kartulis" expert
ise plaanin ka minna. Kuid pilet kuni 450 krooni!? Mida seal siis nii kallist pakutakse?
Diagnoos: rallisõltlane

Ma usun,et see 450 kr ei ole midagi hullu.See läheb ju heategevuseks ja meie kõigi poolt austatud kaartilugeja nimele.Mina vähemalt teen kõik omaltpoolt,et sinna saada,et süüdata küünal tema ausambal.
R.I.P Michael!!
R.I.P Michael!!
algaja kommentaator

III järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Rallifoorum 24/7

Ühest küljest tore, aga ka kurb vaadata neid videoklippe. Tundub ikka veel uskumatu, et tiimi Märtin- Park pole enam!
EAL või kes iganes võiks välja anda näiteks dvd Märtin-Parki parimate hetkedega. Saaks kindlasti tunni-kaks tõelisi rallielamusi.
Suuderi 2003 kokkuvõte oli juba vägagi vaatamist väärt.
EAL või kes iganes võiks välja anda näiteks dvd Märtin-Parki parimate hetkedega. Saaks kindlasti tunni-kaks tõelisi rallielamusi.
Suuderi 2003 kokkuvõte oli juba vägagi vaatamist väärt.
II järgu kommentaator

Mul on video peal.Plaan on need ka dvd-peale ümber lasta kunagi.WaltS kirjutas:On seda kuskilt näha võimalik veel?GC kirjutas:Suuderi 2003 kokkuvõte oli juba vägagi vaatamist väärt.
I järgu kommentaator

Coca - Cola plazas on reede, laupäev, pühapäev enne kella 15.00 hinnad 55 eeku. Kosmoses on vabsee 25 eeku, aga sellega olen nõus, et 250 selliste tähtede vaatamise eest välja käia ei ole paljuaix kirjutas:Mis on siis odav. Eestis ei ole midagi odavat sellisel juhul.kajakas1 kirjutas:Pilet on siiski tiba liiga kallis. A see minu arvamus.
Kui tühine kinopilet on 110(või 120.-) siis selliste tähtede vaatamise eest 250 välja käia pole just palju

Kiddo soon 5000!
Moderaator

Kaardilugejad on ka kutsutud:
"Märtini sõnul loodetakse ka kaardilugejatele oma võistlus teha, kuid hetkel on see veel lahtine."
www.motorsport.ee
"Märtini sõnul loodetakse ka kaardilugejatele oma võistlus teha, kuid hetkel on see veel lahtine."
www.motorsport.ee
Kiddo soon 5000!
---

Hooaja Rallivõlur

Eestis on euroopa üks kallemiad kinopileteid, nii et see võrdlus on tiba kahtlane. Aga 250 pole palju, pidasin pigem 450 silmas. Võrreldes ntx Neste ralli passiga. Aga jäägu see, kohal olen niikuiniiaix kirjutas:Mis on siis odav. Eestis ei ole midagi odavat sellisel juhul.kajakas1 kirjutas:Pilet on siiski tiba liiga kallis. A see minu arvamus.
Kui tühine kinopilet on 110(või 120.-) siis selliste tähtede vaatamise eest 250 välja käia pole just palju
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?

Itaalia ralli kokkuvõttes pühendsas Elena küll oma rekordit ka Parkile,ei tea kas ka tulemas?