Kõigil tegemisi palju, aga suvi läheneb ja mätas kuivabandro kirjutas:Vaatan, et asi on kuidagi soiku jäänud
Ega enne asi liikuma ei hakka kui keegi konkreetselt härjal sarvist ei haara.

Mina oleksin raudselt tulija. Kuupäeva annab mõlemat sättida. Küsimus ainult- kuhu poole 125 km, kas lõunasse, itta, läände... Aga jah, jään suure huviga seda ootama.Krusa kirjutas:RFC kokkutulek toimub kas 11 või 12 august?
Grilliks, tutvuks, muljetaks, õlletaks ja loomulikult ralliks. Plaan on kohapeale panna üles projektor jne.
Koht u.125km Tallinast. Ööbimine telkides mis tuleb ise kaasa võtta. Telkimas on kõik käinud, siis peaks teadma täpselt mida vaja läheb.
Maksma ei pea kellegile midagi välja arvatud oma söök-jook mis tuleb ise kaasa võtta.
Milline kuupäev teile rohkem sobib ja palju tulijaid oleks?

Täpsemalt siis L-Virumaale, Väike-Maarja külje allaBurns kirjutas:Mina oleksin raudselt tulija. Kuupäeva annab mõlemat sättida. Küsimus ainult- kuhu poole 125 km, kas lõunasse, itta, läände... Aga jah, jään suure huviga seda ootama.Krusa kirjutas:RFC kokkutulek toimub kas 11 või 12 august?
Grilliks, tutvuks, muljetaks, õlletaks ja loomulikult ralliks. Plaan on kohapeale panna üles projektor jne.
Koht u.125km Tallinast. Ööbimine telkides mis tuleb ise kaasa võtta. Telkimas on kõik käinud, siis peaks teadma täpselt mida vaja läheb.
Maksma ei pea kellegile midagi välja arvatud oma söök-jook mis tuleb ise kaasa võtta.
Milline kuupäev teile rohkem sobib ja palju tulijaid oleks?

kait kirjutas:101% kohal.Kas sa Burns oled kõva kõva õllesõber?????Ma ei joo õlut
praktiliselt üldse.Ja tead mix????....................
Sellepärast,et minu organismi maht on 1 liiter.Kui ma peax kax õlut ära jooma on maht täis ja viina enam lihtsalt siis ei mahu![]()
![]()