Järgmise rallilaagri üks katse on "ühekäegakatse"Strike kirjutas:Nu laageris sai palju nalja. Eriti raske katsumus oli Jäägermeister ja Lumelaua varustus katsedKrusa kirjutas:Ma peaks vist tegema firma "Krusa Rallilaagrid":):)
Aga jah lõpp hea kõik hea, tuli ju Türgi võit lõpuks minu taskuse
WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
Krusa
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 0
- Kontakt:
ÜHEKÄEKATSE???????????????????????????????Krusa kirjutas:Järgmise rallilaagri üks katse on "ühekäegakatse"Strike kirjutas:Nu laageris sai palju nalja. Eriti raske katsumus oli Jäägermeister ja Lumelaua varustus katsedKrusa kirjutas:Ma peaks vist tegema firma "Krusa Rallilaagrid":):)
Aga jah lõpp hea kõik hea, tuli ju Türgi võit lõpuks minu taskuseEks näis kes laagrisse satub, arvatavasti on se Kait
-
Krusa
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 0
- Kontakt:
Ei saa avalikustada, las jääb pisike üllatuskait kirjutas:ÜHEKÄEKATSE???????????????????????????????Krusa kirjutas:Järgmise rallilaagri üks katse on "ühekäegakatse"Strike kirjutas:Nu laageris sai palju nalja. Eriti raske katsumus oli Jäägermeister ja Lumelaua varustus katsed:):)
Aga jah lõpp hea kõik hea, tuli ju Türgi võit lõpuks minu taskuseEks näis kes laagrisse satub, arvatavasti on se Kait