Hull papp on vahel, kahjuks ei saa avalikustadaBurns kirjutas:Assaaaa krt...Üritasime küll varjata aga näe, võta näpust. Aga no nii sportlikust huvist küsiksin, mis see siis oleks. Et kui sa äkki millestki valesti aru said siis ma võiksin ju veel korra sulle selle teema üle rääkidaKrusa kirjutas:Burns, ma sain Suzude saladusele ligi![]()
![]()
NB! Ja saada mulle priva sõnum, kes meid sisse rääkis. Pean temaga tõsiselt rääkima.
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
Krusa
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 0
- Kontakt:
-
Burns
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 1
No mis summadest on jutt, maksan rohkem. Kusjuures ma ise kahtlustan Kiilakassi, viimasel testil Montes ta oli selline imelik, ei maitsenud toit, ei sobinud rehvid jne...Krusa kirjutas:Hull papp on vahel, kahjuks ei saa avalikustadaBurns kirjutas:Assaaaa krt...Üritasime küll varjata aga näe, võta näpust. Aga no nii sportlikust huvist küsiksin, mis see siis oleks. Et kui sa äkki millestki valesti aru said siis ma võiksin ju veel korra sulle selle teema üle rääkidaKrusa kirjutas:Burns, ma sain Suzude saladusele ligi![]()
![]()
NB! Ja saada mulle priva sõnum, kes meid sisse rääkis. Pean temaga tõsiselt rääkima.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Krusa
- Rallifoorum 24/7

- Kontakt:
Vaatan, et tiimi sisesne kliima on hea enne hooaja algustBurns kirjutas:No mis summadest on jutt, maksan rohkem. Kusjuures ma ise kahtlustan Kiilakassi, viimasel testil Montes ta oli selline imelik, ei maitsenud toit, ei sobinud rehvid jne...Krusa kirjutas:Hull papp on vahel, kahjuks ei saa avalikustadaBurns kirjutas: Assaaaa krt...Üritasime küll varjata aga näe, võta näpust. Aga no nii sportlikust huvist küsiksin, mis see siis oleks. Et kui sa äkki millestki valesti aru said siis ma võiksin ju veel korra sulle selle teema üle rääkida![]()
![]()
NB! Ja saada mulle priva sõnum, kes meid sisse rääkis. Pean temaga tõsiselt rääkima.![]()
-
Burns

Ma juba vana mees, Kiilakass on see kellel veri vemmeldab. Aga loodame, et esimeseks ralliks on kõik okMatthiew kirjutas:noortel pilootidel on raha otsas aga pidu on vaja pannaHeix kirjutas:Nu ega Team RS ka ei maga ja see saladus sai samuti üles ostetud väga suure summa eest:D
Ei tea kas Suzudel on rahalised raskused, et saladusi müüvad:D:D
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Heix

- Kontakt:
tundub et ka rahagaKrusa kirjutas:Praegu on vist ainult spekulatsioonid, et Suzud parseldavad infoga...Heix kirjutas:Nu ega Team RS ka ei maga ja see saladus sai samuti üles ostetud väga suure summa eest:D
Ei tea kas Suzudel on rahalised raskused, et saladusi müüvad:D:D
Citroën Sport -
Burns

Midagi ei käi välja, ise avastamisrõõm on see kõige suurem. Aga ega minu lagi on varsti käes ka, müts maha nende ees, kes veel kaks sekki kiiremini saavad.Krusa kirjutas:Huvitav kui palju Burns ja Suzu välja käiks kui ma ütlen mis tegema peab, et veel kuni 2sekki igalt katselt maha saab?
PS. Kusjuures vahet ei ole mis aegu sa preagu sõidad.
NB! Krusa sa siin mainisid, et üritad võrdsed meeskonnad teha aga no WRC hooaja 2 ja 3 ühes meeskonnas
Ja ega tegelikult vahet polegi, kuna see niikui nii rohkem funny pärast.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Krusa
- Rallifoorum 24/7

- Kontakt:
Tiimi soovid avaldasid kõik ise, välja arvatud viimased liitujad keda olen üritanud jagada jõudude jagamise põhimõttel.Burns kirjutas:NB! Krusa sa siin mainisid, et üritad võrdsed meeskonnad teha aga no WRC hooaja 2 ja 3 ühes meeskonnas![]()
![]()
-
Burns

Selge, ja nagu ma juba ütlesin, ega meil asi mõisa peale käi vaid rohkem sellepärast, et kõigil oleks lõbus! Ning mida rohkem meid seal on seda lahedam. Üritan ka täna testrallist osa võtta. Kahju, et ma variarallit ei saa kaasa teha ega teie seda maraton sõituKrusa kirjutas:Tiimi soovid avaldasid kõik ise, välja arvatud viimased liitujad keda olen üritanud jagada jõudude jagamise põhimõttel.Burns kirjutas:NB! Krusa sa siin mainisid, et üritad võrdsed meeskonnad teha aga no WRC hooaja 2 ja 3 ühes meeskonnas![]()
![]()
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Krusa
- Rallifoorum 24/7

- Kontakt:
Burns, saladuskatte all võin öelda, et hetkel käivad läbirääkimised ühe välissõitjaga kes peaks päris palju elevust tooma.Burns kirjutas:Selge, ja nagu ma juba ütlesin, ega meil asi mõisa peale käi vaid rohkem sellepärast, et kõigil oleks lõbus! Ning mida rohkem meid seal on seda lahedam. Üritan ka täna testrallist osa võtta. Kahju, et ma variarallit ei saa kaasa teha ega teie seda maraton sõituKrusa kirjutas:Tiimi soovid avaldasid kõik ise, välja arvatud viimased liitujad keda olen üritanud jagada jõudude jagamise põhimõttel.Burns kirjutas:NB! Krusa sa siin mainisid, et üritad võrdsed meeskonnad teha aga no WRC hooaja 2 ja 3 ühes meeskonnas![]()
![]()
Ja ega tegelikult vahet polegi, kuna see niikui nii rohkem funny pärast.![]()
Kuradi lollilt praegu jookseb see töögraafik mul