Seda kyll!!!Kui ainult tehnika ja närvid vastu peaxKrusa kirjutas:Tean, et saab, aga ma pole hetkel õige mees sellist kiirust näitamaks. Üritan NZ-s pisut punktilisa saada.Burns kirjutas:Mina ka õhtul kohal. Eile Krusaga sõites siis sul vist tõesti õiget tunnet polnud. Fiatiga saab palju kiiremini![]()
Kait sai meeskonnalt käsu tuua NZ-s esikoht koju ja see käsk oli resoluutne.
II järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Lahti see, et sai eile ühendus ära vahetatud Elisa 15Mb vastu kuid arvutisse tuleb ainult 512 Kb. Täna siis tehnikud uuesti koju ja kui asja ei saa siis paha paha.Krusa kirjutas:Mis nüüd lahti?Heix kirjutas:Eks kui neti kiiruse ülesse saab siis liitun ka. Kui ei lähe nii nagu soovin siis jääb ka vist homne lahing pidamata.
Citroën Sport Diagnoos: rallisõltlane

V järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Eile sai viimane lihv antud ja nagu eelpool mainisin on NZ tõeline loterii kus netiühendus mängib suurt rolli(õnnest jmt ei hakka rääkimagi). Hakkimise põhjus on lihtne, NZ on hooaja üks kiireimaid rallisid. WRC-ga sõites jooksis NZ SS1 päevas korra-kaks kindlasti kokku, mul aga jooksis eile SS1 alles esimest korda kokku
Veel tähelepanek, et millal hakkab hakkima ja ajakadu on vältimatu: kui toas on palju rahvast, üritad tee äärtest liialt lisa napsata.
Zerocold, võta abid maha ja su auto hakkab ka liikuma
PS. Kes millise stardi täna valib?
Veel tähelepanek, et millal hakkab hakkima ja ajakadu on vältimatu: kui toas on palju rahvast, üritad tee äärtest liialt lisa napsata.
Zerocold, võta abid maha ja su auto hakkab ka liikuma
PS. Kes millise stardi täna valib?
II järgu kommentaator

Mina ka täna vist 22 stardis. Nõustun eelpool Krusaga, täna saab ralli üks suur õnne mäng olema. Mis puudutab lõikamist siis seda eriti teha ei maksa, eriti kus on mingid teepiirded pandud, neid maha sõites hakkab meeletult hakkima. Aga edu kõigile ja eks see näha ole, kel see närv vastu peab. Ise ei teagi mis taktikat kasutada, kas mitte liigseid riske võtta jne... Riskimata aga Fiatidele vastu ei saa, sellest olen ma juba aru saanud.
Diagnoos- Rallisõltlane
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Jaa Burns,pead kohe rängalt riskimaBurns kirjutas:Mina ka täna vist 22 stardis. Nõustun eelpool Krusaga, täna saab ralli üks suur õnne mäng olema. Mis puudutab lõikamist siis seda eriti teha ei maksa, eriti kus on mingid teepiirded pandud, neid maha sõites hakkab meeletult hakkima. Aga edu kõigile ja eks see näha ole, kel see närv vastu peab. Ise ei teagi mis taktikat kasutada, kas mitte liigseid riske võtta jne... Riskimata aga Fiatidele vastu ei saa, sellest olen ma juba aru saanud.

Nii on jahkait kirjutas:Jaa Burns,pead kohe rängalt riskimaBurns kirjutas:Mina ka täna vist 22 stardis. Nõustun eelpool Krusaga, täna saab ralli üks suur õnne mäng olema. Mis puudutab lõikamist siis seda eriti teha ei maksa, eriti kus on mingid teepiirded pandud, neid maha sõites hakkab meeletult hakkima. Aga edu kõigile ja eks see näha ole, kel see närv vastu peab. Ise ei teagi mis taktikat kasutada, kas mitte liigseid riske võtta jne... Riskimata aga Fiatidele vastu ei saa, sellest olen ma juba aru saanud.![]()
muidu Fiatte ei võida
![]()
:(Ja veel ,mina ei alahnda kedagi.Üx näpukas Ja PERSEKELLAD
Citroën Sport III järgu kommentaator

V järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

V järgu kommentaator

III järgu kommentaator