Diagnoos: rallisõltlane

Ta sai disklaffi kuna oli legendi valesti kirjutanud ja saabus stardi asemel finishisse. 

Millega lisaks rallisõidule tegeles Markko Märtin Uus-Meremaa rallil 2005?
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Enamvähem jah.Ei oskagi asjale nime panna.Lisaks käis mees mägijõgedel paadiga sõitmas.
I järgu kommentaator

Tema esimene ralli väljaspool Eestit oli 1995 aastal Mannta Soome Ralli. Markko lõpetas selle 12 kohaga.Ladaga,Kaartilugejaks oli Kitsing.
I järgu kommentaator

Ma tean niipalju,et Markko kaartilugeja oli kuni 200 Kitsing.Aga pakuks huupi nt. Lepikson
Kiddo soon 5000!
"till kartulis" expert
naabripoiss Jaanus Robi on õige vastus.
Siit saab üht vana Markko artiklit lugeda: http://vana.www.postimees.ee:8080/htbin ... htmXneljas
Siit saab üht vana Markko artiklit lugeda: http://vana.www.postimees.ee:8080/htbin ... htmXneljas
Kiddo soon 5000!
Paistab, et minu kord küsimus esitada...
Kuna täna hommikul lõppes järjekordne Bathursti 1000 kilomeetri sõit siis küsikski, et kes on selle sõidu kõige rohkem kordi võitnud? Võiks ka lisada, mitu võitu see teeb?
Ma vaatasin, et keegi ei olnud mu korvistme küsimusele õigesti vastanud, vastan siis ise: tegu oli filminäitleja Steve McQueeniga, aastat enam isegi peast ei mäleta, 60.-70. aastate vahetuse paika see igatahes jäi.
Kuna täna hommikul lõppes järjekordne Bathursti 1000 kilomeetri sõit siis küsikski, et kes on selle sõidu kõige rohkem kordi võitnud? Võiks ka lisada, mitu võitu see teeb?
Ma vaatasin, et keegi ei olnud mu korvistme küsimusele õigesti vastanud, vastan siis ise: tegu oli filminäitleja Steve McQueeniga, aastat enam isegi peast ei mäleta, 60.-70. aastate vahetuse paika see igatahes jäi.
gaas on endiselt laiffi

Peter Brock 9 korda
(1972, 1975, 1978, 1979, 1980, 1982, 1983, 1984, 1987)
Olgu ka mainitud, et Brock hukkus 8.septembril 2006 Targa West '06 rally-l.
Ta tabas mäest alla sõites puud ning hukkus silmapilkselt, olles 61 aastane.
Nii, et mees oli tõesti väga kõva sõidumees.
R.I.P
(1972, 1975, 1978, 1979, 1980, 1982, 1983, 1984, 1987)
Olgu ka mainitud, et Brock hukkus 8.septembril 2006 Targa West '06 rally-l.
Ta tabas mäest alla sõites puud ning hukkus silmapilkselt, olles 61 aastane.
Nii, et mees oli tõesti väga kõva sõidumees.
R.I.P
Jari-Matti Latvala
Miikka Anttila
Ford Fiesta RS WRC
Jari-Matti Latvala
Miikka Anttila
Ford Fiesta RS WRCKiddo soon 5000!

Kiddo soon 5000!