III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

"till kartulis" expert
päris "asjalik" ralli
Moderaator

III järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Ma ka ei tea, aga ma ei tea, miks ma kohe Loebi peale mõtlema hakkasin.sapakas kirjutas:selline ilm pidi olema ju homse õhtuni, selleks ajaks on ka homsed katsed mudaauguks saanud... lõpuks on nii, et teise päeva lõpuks on läbitud 5 katset... kohe peast ei teagi, kas rallis on ka miski % mille peab katsetest läbima, et tulemus kirja üldse läheks...
See ralli oleks vaja kalendrist välja puksida IMHO, sama mõttetu kui Küpros. Tundub, et solkule mudased olud sobivad, on kogu aeg sobinud.
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?

järgmisel hooajal polegi küprose ega türgi rallit muide.kajakas1 kirjutas:Ma ka ei tea, aga ma ei tea, miks ma kohe Loebi peale mõtlema hakkasin.sapakas kirjutas:selline ilm pidi olema ju homse õhtuni, selleks ajaks on ka homsed katsed mudaauguks saanud... lõpuks on nii, et teise päeva lõpuks on läbitud 5 katset... kohe peast ei teagi, kas rallis on ka miski % mille peab katsetest läbima, et tulemus kirja üldse läheks...![]()
See ralli oleks vaja kalendrist välja puksida IMHO, sama mõttetu kui Küpros. Tundub, et solkule mudased olud sobivad, on kogu aeg sobinud.
viewtopic.php?t=2866
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator