Beres kaotab ju 38,5sekiga Urmole. Aga kus paikneb üldis andersson.kajakas1 kirjutas:Kolmas vast ikka. Kuidas ta Beresist mööda sai?Kolin kirjutas:Urmo üldis teisel kohat 9,1 sekki Wilksist maas
See mees on kuidagi üld tabelist kadunud.

Mina näen siit Beres't ikka Urmo taga: http://live.bfgoodrich.com/~bfg/WRC_200 ... ls11gb.phpmrali kirjutas:Beres edestab Wilksi 2,4 ja Aavat ikka 11,5 sekundiga.

Ma ei tea, mis tabelit sa vaatad, aga võiks ju üle kontrollidaaix kirjutas:Beres kaotab ju 38,5sekiga Urmole. Aga kus paikneb üldis andersson.kajakas1 kirjutas:Kolmas vast ikka. Kuidas ta Beresist mööda sai?Kolin kirjutas:Urmo üldis teisel kohat 9,1 sekki Wilksist maas
See mees on kuidagi üld tabelist kadunud.

Täitsa võimalik, aga kust sa kontrollid kui üks leht näitab ühte aega ja teine teist.kajakas1 kirjutas:Ma ei tea, mis tabelit sa vaatad, aga võiks ju üle kontrollidaaix kirjutas:Beres kaotab ju 38,5sekiga Urmole. Aga kus paikneb üldis andersson.kajakas1 kirjutas: Kolmas vast ikka. Kuidas ta Beresist mööda sai?
See mees on kuidagi üld tabelist kadunud.Urmo kaotas Beresile enne üle minuti, sel katsel edestas alla minuti. Järeldus - Beres juhib.

Viimati muutis kajakas1, 14 Okt 2006, 09:53, muudetud 1 kord kokku.

Jääme siis praegu nende aegade juurde, lootes et need on õiged.Kolin kirjutas:JWRC Overall results
1 J. BERES 1:48:07.7
2 G. WILKS +2.4
3 U. AAVA +11.5
4 C. RAUTENBACH +1:10.2
5 M. PROKOP +4:31.7
6 M. KOSCIUSZKO +5:44.0
7 F. KARA +8:13.7
8 B. CASIER +9:31.6
9 J. PRESSAC +9:38.6
10 P. SANDELL +12:15.8
11 A. NICOLAI BURCANT +13:10.0
12 J. MÖLDER +26:06.1
13 F. FIANDINO +30:14.0
Viimati muutis aix, 14 Okt 2006, 09:53, muudetud 1 kord kokku.

Mis põhjusel sa nüüd nii närvi lähed? Loe teemat ka. Otsiti näiteks PGA aega, mis vast siiski on oluline. Sa kopid, aga tabeli, mis seda ei näita ja kajastab hetkeseisu väga puudulikult. Ma arvan, et kopimisega pole meil kellelgi probleeme. Kui seda juba teha, võiks veenduda selle õigsuses. Ma ei viitsi ka pikalt mingit mulli ajada, aga sinu reaktsioon oli täiesti üle pakutud. Või ei tohi sulle midagi öelda?Kolin kirjutas:FTF. Mida sa lärmad ah? Krt otsi siis ise mingi tabel rsk.kajakas1 kirjutas:No vaata ka, mis tabaelit sa paned. Kus Meeke ja PGA on?