Diagnoos: rallisõltlane

ma küll alles algaja siin foorumis a moomeelest igati loogish, et ennustus läheb enne katset lukku ja veelgi enam üks õige rallivänn teab ju ka millal katse algab. isegi delfis oli kirjas 1-4 juuni mitte 2-4 juuni. tegijal ikka juhtub, ega's nii ei saa ju rallit sõita kui iga väikse asja peale kohe.. oleks pidand lihtsalt varem ära pöörama 

II järgu kommentaator

ma ka suht viimasel minutil rallivõluja. ja tänu sellele on mingi 2-3 etappi vahele jäänud, aga ega ma seepärast alla ei anna...
kui üldseisus enam esimeste kohtade pärast ei rebi, siis lihtsalt võtan iga rallit eraldi, et kui hästi läheb!
Ega rallisõitad ka kiivrit nurka viska kui alati nii ei lähe nagu loodavad...
ise avastasin juhtumisi shakedown teema alt lukustamise aja sel korral!
elu läheb edasi
kui üldseisus enam esimeste kohtade pärast ei rebi, siis lihtsalt võtan iga rallit eraldi, et kui hästi läheb!
elu läheb edasi

jah sama siinWaltS kirjutas:ma ka suht viimasel minutil rallivõluja. ja tänu sellele on mingi 2-3 etappi vahele jäänud, aga ega ma seepärast alla ei anna...
elu läheb edasi
Hooaja Rallivõlur

Statistik
Hooaja Rallivõlur

"till kartulis" expert
teema võiks "kleepsuks" teha, siis ei peaks tulemusi kuskilt vanade teemade vahelt otsima...

Hooaja Rallivõlur

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

eem.. ajasin vist "till kartuliga" sassi 
II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Mul on see jama, et leht ei tule lahtigi, üldse mitte midagi ei näe. See, et punkte ei tule, tuleneb sellest, et seda ei ole veel ära arvutatud. Ja siis näitab ka et süsteem on kinniHeix kirjutas:Minul sama lugu. Ei ole tulnud punkte ega pappiMelka kirjutas:Kas keegi selle wrcarea kohta osakb öelda, kas see on nüüd lõplilut maas või jamab see ainult minul?

No leht mul ette tuleb.Süsteem on kinni jah.Melka kirjutas:Mul on see jama, et leht ei tule lahtigi, üldse mitte midagi ei näe. See, et punkte ei tule, tuleneb sellest, et seda ei ole veel ära arvutatud. Ja siis näitab ka et süsteem on kinniHeix kirjutas:Minul sama lugu. Ei ole tulnud punkte ega pappiMelka kirjutas:Kas keegi selle wrcarea kohta osakb öelda, kas see on nüüd lõplilut maas või jamab see ainult minul?
Citroën Sport III järgu kommentaator

proovida tasub http://wrc.area.ee/ - töötab küll, a nüüd on NZ-i jaoks hilja vist juba..