Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Täna juhtus mul ime
Sõitsin Jaapnis SS2 CENTRALI parima aja 01.38.56
Juhhuu.
Sõitsin Jaapnis SS2 CENTRALI parima aja 01.38.56
Juhhuu.
IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

LoomulikultRiho kirjutas:Sa sõitsid selle aja ju WRC autoga eks?:D
WRC-Audi

Samas, see muudab asja veel reaalsemaks. Tehnika areneb ja uuendustega tuleb pidevalt kaasa minna.kiilakass kirjutas:Njah kui nüüd kõik rooli plaanivad osta siis ikka küll väha jamps.Pult on meil ikkagi mitu head aastat olnud.
Varsti keegi avastab, et plasmateleriga saab veel kiiremini sõita ja ...
Rallifoorum 24/7

ja siis ainult spets pedaalide ja Sparco istmega... kusjuures kiiver peab ka peas olema...Milor kirjutas:Samas, see muudab asja veel reaalsemaks. Tehnika areneb ja uuendustega tuleb pidevalt kaasa minna.kiilakass kirjutas:Njah kui nüüd kõik rooli plaanivad osta siis ikka küll väha jamps.Pult on meil ikkagi mitu head aastat olnud.
II järgu kommentaator

Tõin teile ROOLIHAIGUSE jahhKrusa kirjutas:ja siis ainult spets pedaalide ja Sparco istmega... kusjuures kiiver peab ka peas olema...Milor kirjutas:Samas, see muudab asja veel reaalsemaks. Tehnika areneb ja uuendustega tuleb pidevalt kaasa minna.kiilakass kirjutas:Njah kui nüüd kõik rooli plaanivad osta siis ikka küll väha jamps.Pult on meil ikkagi mitu head aastat olnud.
ÄGE.......
PS. Mul ongi plaanis kohe plasmateler hankida
IV järgu kommentaator

Ja peale seda juba kõigil plasmateleridSander Gryn kirjutas:Tõin teile ROOLIHAIGUSE jahhKrusa kirjutas:ja siis ainult spets pedaalide ja Sparco istmega... kusjuures kiiver peab ka peas olema...Milor kirjutas: Samas, see muudab asja veel reaalsemaks. Tehnika areneb ja uuendustega tuleb pidevalt kaasa minna.
Varsti keegi avastab, et plasmateleriga saab veel kiiremini sõita ja ...:P:P
ÄGE.......
PS. Mul ongi plaanis kohe plasmateler hankida:D:D
IV järgu kommentaator

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Mix te kõik uuendustega kaasa lähete???????????????????Riho kirjutas:Ja peale seda juba kõigil plasmateleridSander Gryn kirjutas:Tõin teile ROOLIHAIGUSE jahhKrusa kirjutas:ja siis ainult spets pedaalide ja Sparco istmega... kusjuures kiiver peab ka peas olema...:P:P
ÄGE.......
PS. Mul ongi plaanis kohe plasmateler hankida:D:D
Mina vahetasin oma teleri vana veneaegse must-valge teleri vastu ja ajad paranesid 1,5 sekki katse kohta

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Hooaja Rallivõlur

Hei hei!
Kuda teil siin siis ka asjad kulgevad? Vaatan, et asi toimib kõik endiselt. Kas nüüd on siis kätte jõudnud see aeg, kus igasugu kahtlused tulemuste suhtes kustutab online võistlus?
Kuda teil siin siis ka asjad kulgevad? Vaatan, et asi toimib kõik endiselt. Kas nüüd on siis kätte jõudnud see aeg, kus igasugu kahtlused tulemuste suhtes kustutab online võistlus?
algaja kommentaator