Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

Jah, wrc.com lehe kasutajad, kes on tasunud wrc+ vastava soovitud paketi naevad seda publikukatset.marko1509 kirjutas:oskab keegi öelda kas peale publikukatsete kah mingeid katseid otseülekandena näidatakse??
norras ju oli õige mitu ja see oli väga tore:)
I järgu kommentaator

nu ma tegelt pidasin silmas et kas mõnda katset veel peale publikukatse otse näitab?? nt. helikopteri pilt nagu mõnel rallil.Timole kirjutas:Jah, wrc.com lehe kasutajad, kes on tasunud wrc+ vastava soovitud paketi naevad seda publikukatset.marko1509 kirjutas:oskab keegi öelda kas peale publikukatsete kah mingeid katseid otseülekandena näidatakse??

Minu teada mitte. Ei ole kusagil ka sellest juttu olnud.marko1509 kirjutas:nu ma tegelt pidasin silmas et kas mõnda katset veel peale publikukatse otse näitab?? nt. helikopteri pilt nagu mõnel rallil.Timole kirjutas:Jah, wrc.com lehe kasutajad, kes on tasunud wrc+ vastava soovitud paketi naevad seda publikukatset.marko1509 kirjutas:oskab keegi öelda kas peale publikukatsete kah mingeid katseid otseülekandena näidatakse??
---

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Loodame tõesti,et Subaru on leidnud selle mis oli neil puudu pikka aega.
---

Martin ja Kristo ss1. pooltelg ss2. tagadiff ja käidi korra väljas ja ss3. rahulikult et servisesse jouda.