täna igatahes pidid nendega täitma, tegelikult oli mullegi see üllatus..Carlos kirjutas:Huvitav, et neil on autodes mingid õhupudelid rehvide täitmiseks. Neid vist väga tihti vaja ei lähe, sest tavaliselt tuleb enne katse algust rehve tühjemaks lasta. Ei olegi nendest enne kuulnud.
II järgu kommentaator

---

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

THE STAGE IS CURRENTLY BEING REINSPECTED BY THE FIA SAFETY DELEGATE TO ENSURE THAT IT IS SAFE TO BE RUN. THE COMPETITORS ARE AT THE START AWAITING THE DECISION.
AT 11:42 LOCAL TIME STAGE HAS STILL NOT STARTED
Kas keegi tõlgiks?
Kas keegi tõlgiks?
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kiddo soon 5000!
Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

II järgu kommentaator

Minu kehva inglise keele oskuse juures tõlkisin niimoodi:Kolin kirjutas:THE STAGE IS CURRENTLY BEING REINSPECTED BY THE FIA SAFETY DELEGATE TO ENSURE THAT IT IS SAFE TO BE RUN. THE COMPETITORS ARE AT THE START AWAITING THE DECISION.
Kas keegi tõlgiks?
Katse vaadatakse üle FIA ohutusinspektorite poolt, et olla kindel et katse on ohutu. võistlejad on ikka veel stardis ootamas otsust...
11:42 kohaliku aja järgi ei ole ikka veel katse alanud
Kiddo soon 5000!
II järgu kommentaator

www.wrc.com - So far, so quiet. . . On siis see Sainzu fan club või mitte kes rajal ees on ja ei lase sõita?? 
Moderaator

No mul on küll juba üsn mitu splitti tulnud, mul toimib hetkel.vembuvello kirjutas:www.wrc.com - So far, so quiet. . . On siis see Sainzu fan club või mitte kes rajal ees on ja ei lase sõita??
IV järgu kommentaator

II järgu kommentaator

---

IV järgu kommentaator

---

Kiddo soon 5000!
IV järgu kommentaator