esimene pilt oli minu jaoks petlik. värvilahendus ikka sama jama, nagu olnud on. kahjuks. aga sisu loeb, loodab, et seda vw-ga võrdväärseltRainiz. kirjutas:Aiaiai kui ilus wrc masin on. Tahaks seda asfaltil näha. Kas velgede kujundus jääbki selliseks? Poistel alati valmis pandud kahte värvi veljed?
Viimati muutis muhk, 09 Dets 2015, 12:48, muudetud 1 kord kokku.

No kui Evans ka veel sinna läheb siis on see konkurents seal eriti tihe. Huvitav vaadata kuidas Kruuda ja Pärn seal hakkama saavad.Kolin kirjutas:Abbring hakkab sii sõitma WRC2 sarja Hyundai i20 R5

Värvilahendust ma ei oodanudki muud. Lihtsalt arvasingi, et tuleb mida sama. Aga ilu juures ma ei räägi hetkel värvist, vaid auto füüsilisest disainist. See luukpära näeb hea jõuline välja.muhk kirjutas:esimene pilt oli minu jaoks petlik. värvilahendus ikka sama jama, nagu olnud on. kahjuks. aga sisu loeb, loodab, et seda vw-ga võrdväärseltRainiz. kirjutas:Aiaiai kui ilus wrc masin on. Tahaks seda asfaltil näha. Kas velgede kujundus jääbki selliseks? Poistel alati valmis pandud kahte värvi veljed?
Kruudas ma ei kahtle. Kindlasti on ta top viie sõitja sellises konkurentsis. Aga Pärnal läheb raskeks punkti kohale sõita.snakeplissken kirjutas:No kui Evans ka veel sinna läheb siis on see konkurents seal eriti tihe. Huvitav vaadata kuidas Kruuda ja Pärn seal hakkama saavad.Kolin kirjutas:Abbring hakkab sii sõitma WRC2 sarja Hyundai i20 R5

Kui see kõlakas peab paika, jääb vaid küsimus, kas Citroeni ametlikus tiimis või erasõitjana. Meeke lahkumisel meeskonnast, on prantslastel kogemustega meest vaja. Ma usun, et Kubica võiks auto arendamisel päris kõva käsi olla.Kolin kirjutas: BILLIOT Jérémie @planetemarcus 2m2 minutes ago
#WRC Rumours speak about Kubica return with DS3WRC with partial program Wrc 2016

Kolin kirjutas:

+1Frank kirjutas:Või on nimed tähestiku järjekorras. Dani, Hayden, Thierry

Nimed on täpselt nii nagu vaatad ja tahad mõista. Alustades altpoolt lugemist siis Neuville esimene ja Sordo kolmas.aix kirjutas:Huvitav kas nimed klaasil näitavad mis järjestuses sõitjad on, et Sordo esisõitja, Paddon teine ja Neuville oma nigelate selleaastaste esitlustega sootuks kolmanda sõitja staatusse jäänud?
Viimati muutis viplala, 10 Dets 2015, 11:30, muudetud 1 kord kokku.