Monte Carlo rahavas armastab Tänakut.Kolin kirjutas:Paul King @PaulKing_11 8m8 minutes ago Gap, Provence-Alpes-Côte d'Azur
@Becsywecsy Tanak off road briefly, helped back on by spectators..
Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

Kahju tüüpidest, võtavad küll safe-moudiga aga Monte ei halasta väga.
Diagnoos: rallisõltlane

M-spordt jätkab samuti sealt, kus eelmine aasta pooleli jäi: nii kui papa Wilson kiidulaulu lahti laseb, sõitjatel hakkab juhtuma.
III järgu kommentaator

loodame et Oti auto väljasõiduga kannatada ei saanudw0w kirjutas:Esimene täispikk päev, 4 venda out. Vedas Otil ja läheb edasi!
I järgu kommentaator

Autolehes sai ennustatud Tänakule 9 kohta palju puudu pole.
Rallifoorum 24/7

Raadio ka väldib vist Otti see aasta, kõigi teiste meestega olen intervjuusi kuulnud ja isegi juba mitu korda aga Otiga ei sõnagi.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"

Erilist midagi ei saa olla vast, kiirused olid peale seda vahepeal 150+Kristop kirjutas:loodame et Oti auto väljasõiduga kannatada ei saanudw0w kirjutas:Esimene täispikk päev, 4 venda out. Vedas Otil ja läheb edasi!
Rallifoorum 24/7

Bertelli, peaks siis sama koht olema kus Ott väljas käis

III järgu kommentaator

Tänakul ikka vedas, nagu näha juhtub kergelt ja paljudel juhtub seal.
Rallifoorum 24/7

Ott on ka ikka kuulda olnud. Pigem ei kuule sellepärast, et muidu ei jõuta järgmise katse lõppu õigeks ajakssoca kirjutas:Raadio ka väldib vist Otti see aasta, kõigi teiste meestega olen intervjuusi kuulnud ja isegi juba mitu korda aga Otiga ei sõnagi.

https://twitter.com/MSportLtd/status/690544254091972609
M-Sport @MSportLtd 1m1 minute ago
Unfortunately, experience has played its part in SS6 as @EricCamilli is off the road. Both crew are okay but will go no further today #WRC
M-Sport @MSportLtd 1m1 minute ago
Unfortunately, experience has played its part in SS6 as @EricCamilli is off the road. Both crew are okay but will go no further today #WRC
Unfortunately, experience has played its part in SS6 as @EricCamilli is off the road. Both crew are okay but will go no further today
Tänaku puhul polnud kunagi sellist juttu. Ai Ai Valus
Tänaku puhul polnud kunagi sellist juttu. Ai Ai Valus
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

ma mõtlen intervjuusi service alal mitte peale katseid, isegi Breeniga oli pikk intervjuu.calderon kirjutas:Ott on ka ikka kuulda olnud. Pigem ei kuule sellepärast, et muidu ei jõuta järgmise katse lõppu õigeks ajakssoca kirjutas:Raadio ka väldib vist Otti see aasta, kõigi teiste meestega olen intervjuusi kuulnud ja isegi juba mitu korda aga Otiga ei sõnagi.
III järgu kommentaator

WRC2 liidri Evans edu 55 sek. Maurin-i ees üldis.

peetakse vast silmas pikemat intervjuud, nagu praegu elfyn evansiga. ise usun, et küll tuleb see intekas. võistlusnädalavahetus on ju pikk, paremad palad hoitakse lõpu jaoks. ott ju olnud julian 'the guru' porteri lemmik alati olnudcalderon kirjutas:Ott on ka ikka kuulda olnud. Pigem ei kuule sellepärast, et muidu ei jõuta järgmise katse lõppu õigeks ajakssoca kirjutas:Raadio ka väldib vist Otti see aasta, kõigi teiste meestega olen intervjuusi kuulnud ja isegi juba mitu korda aga Otiga ei sõnagi.
Rallifoorum 24/7

Ott jäi üldis kümnendaks ikka, tema taga on Evans 1.30 ja ees Bouffier 46 sekundiga.
III järgu kommentaator

kas Bertelli vaatest nii lummatud et rajale tagasi ei ihkagi ?soca kirjutas:Bertelli, peaks siis sama koht olema kus Ott väljas käis

Ega siin on Michelini käsi mängus ja asi lõhnab korruptsiooni järele.soca kirjutas:Raadio ka väldib vist Otti see aasta, kõigi teiste meestega olen intervjuusi kuulnud ja isegi juba mitu korda aga Otiga ei sõnagi.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.

Ma ei suuda nende 10 pixli abil aru saada põhjust, miks Latvalal nii pikale läks - kas Ogier toob lund rajale?Milor kirjutas:Latvala olukord (esimesena tuleb Ogier) https://www.youtube.com/watch?v=Ih9iolhMsJI
Kas mulle tundub või fakimatil on auto esiots sassis.soca kirjutas:Bertelli, peaks siis sama koht olema kus Ott väljas käis
Man and machine against mother nature!!!