Monte Carlo rahavas armastab Tänakut.Kolin kirjutas:Paul King @PaulKing_11 8m8 minutes ago Gap, Provence-Alpes-Côte d'Azur
@Becsywecsy Tanak off road briefly, helped back on by spectators..
Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

https://twitter.com/MSportLtd/status/690544254091972609
M-Sport @MSportLtd 1m1 minute ago
Unfortunately, experience has played its part in SS6 as @EricCamilli is off the road. Both crew are okay but will go no further today #WRC
M-Sport @MSportLtd 1m1 minute ago
Unfortunately, experience has played its part in SS6 as @EricCamilli is off the road. Both crew are okay but will go no further today #WRC
Unfortunately, experience has played its part in SS6 as @EricCamilli is off the road. Both crew are okay but will go no further today
Tänaku puhul polnud kunagi sellist juttu. Ai Ai Valus
Tänaku puhul polnud kunagi sellist juttu. Ai Ai Valus
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

ma mõtlen intervjuusi service alal mitte peale katseid, isegi Breeniga oli pikk intervjuu.calderon kirjutas:Ott on ka ikka kuulda olnud. Pigem ei kuule sellepärast, et muidu ei jõuta järgmise katse lõppu õigeks ajakssoca kirjutas:Raadio ka väldib vist Otti see aasta, kõigi teiste meestega olen intervjuusi kuulnud ja isegi juba mitu korda aga Otiga ei sõnagi.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
III järgu kommentaator

peetakse vast silmas pikemat intervjuud, nagu praegu elfyn evansiga. ise usun, et küll tuleb see intekas. võistlusnädalavahetus on ju pikk, paremad palad hoitakse lõpu jaoks. ott ju olnud julian 'the guru' porteri lemmik alati olnudcalderon kirjutas:Ott on ka ikka kuulda olnud. Pigem ei kuule sellepärast, et muidu ei jõuta järgmise katse lõppu õigeks ajakssoca kirjutas:Raadio ka väldib vist Otti see aasta, kõigi teiste meestega olen intervjuusi kuulnud ja isegi juba mitu korda aga Otiga ei sõnagi.
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Ma ei suuda nende 10 pixli abil aru saada põhjust, miks Latvalal nii pikale läks - kas Ogier toob lund rajale?Milor kirjutas:Latvala olukord (esimesena tuleb Ogier) https://www.youtube.com/watch?v=Ih9iolhMsJI